PARKEREN

Wat zijn de regels voor parkeren in de garage?

De parkeerplaatsen in de bezoekersgarage op de begane grond, zijn uitsluitend bestemd voor BEZOEKERS van de woonappartementen.

Het is dus aan de bewoners op grond van het reglement in de splitsingsakte NIET toegestaan om van deze bezoekersplekken gebruik te maken (anders dan om even in- of uit te laden).

Het bestuur is verplicht om dit te handhaven en zal – indien nodig – volgens de procedure in het reglement een boete opleggen bij overtreding.

De privé parkeerplaatsen zijn uiteraard uitsluitend voor gebruik door de eigenaar (of gemachtigde).  Op de privé parkeerplaatsen mag één auto of een (motor)fiets worden geplaatst (dus niet beiden).

Op grond van het reglement is niet toegestaan de parkeerplaats te gebruiken voor opslag van goederen.  Bovendien is het brandgevaarlijk en/of een risico voor kleine kinderen (sommige vloeistoffen lijken net limonade, met een mooi kleurtje).

Onderhoudsmiddelen voor uw auto, zoals koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en motorolie horen daar dus niet thuis.  Die kunt u beter opslaan in uw (afgesloten) berging!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *