SERVICEKOSTEN

Waar besteed de VVE mijn maandelijkse bijdrage aan?

Dat is afhankelijk van het soort appartementsrecht dat u in eigendom heeft (verschillende woningtypen en commerciƫle ruimten). Zie voor een volledige opsomming hiervan de splitsingsakte artikel 8 en verder.

Onder andere kosten zoals: energiekosten verlichting (galerijen, portieken, garage), liften en (hydrofoor)pompen, water (schoonmaak en tuin), telefoonkosten (liften), onderhoud mechanische installaties (liften, pompen, speedgate, brandmeldcentrale), schoonmaak en glasbewassing gemeenschappelijke ruimten, onderhoud binnentuin, premies verzekeringen (brand, opstal, etc.), administratie- en beheerkosten VVE, kosten groot onderhoud (binnen- en buiten schilderwerk, vervanging installaties, vervanging dakbedekking), etc.

Jaarlijks worden deze uitgaven begroot en goedgekeurd op de ALV en verantwoord in de jaarrekening.

Hoe wordt de hoogte van de contributie bepaald?

Waarom betaalt niet iedereen evenveel?

De hoogte van de contributie wordt bepaald door de begroting en uw aandeel in het gebouw. Zie voor een exacte omschrijving de splitsingsakte artikel 8 en verder.

Waar staan de begroting, jaarverslag en overige ALV stukken?

Deze vind u op het VVE portal van Hoekstra Vastgoedbeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *