BEHEERDER

Over Hoekstra Vastgoedbeheer en Van Wijnen Onderhoud

Professioneel vastgoedbeheer

Als allround opererend bedrijf voert Hoekstra Vastgoedbeheer het beheer voor uiteenlopende opdrachtgevers van onroerend goed door heel Nederland. Van pensioenfondsen tot institutionele beleggers en van corporaties tot particulieren. Hoekstra Vastgoedbeheer heeft een portefeuille van ruim 6.000 huurwoningen, winkels, kantoren, zorgvastgoed en bedrijfsruimten waar wij de schakel tussen eigenaren van vastgoed en haar huurders vormen.

Wat kan Hoekstra  Vastgoedbeheer voor u betekenen?
Wij bieden ondersteuning aan uw organisatie met een op maat gemaakt pakket van diensten voor woning- en commercieel beheer en kunnen u dagelijkse processen uit handen nemen. Het incasseren van VVE bijdragen, crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, servicekostenafrekeningen, bij ons is dit in goede handen.

Dienstenpakket
Ons dienstenpakket in het kort:

1. Financieel Management en Administratief Beheer
Het financieel management van uw VVE is tijdrovend, maar wel belangrijk om continue inzicht te hebben in de status van uw appartementencomplex. Wij ontzorgen u graag. Wij houden uw administratie zorgvuldig bij en geven u hier ook altijd inzicht in via uw eigen beveiligde eigenaarsportaal. Hier kunt u de gegevens over uw VVE op elk moment van de dag digitaal inzien. Periodiek rapporteren wij u over de servicekosten prolongatie, voor- en achterstanden en de betaalde kosten per grootboekrekening.

2. Technisch Management
De technische staat van uw vastgoed is van grote invloed op de bewonerstevredenheid en woongenot. Groot onderhoud is noodzakelijk en u krijgt te maken met bewoners die storingen en gebreken melden en leveranciers die dit goed en snel moeten kunnen oppakken. Wij hebben het technisch beheer van Bataviahaven blok 1 ondergebracht bij onze partner Van Wijnen Onderhoud – Noord.

Kortom samen helpen wij u graag met het, bewaken van de goede staat van uw vastgoed, uitvoeren (24/7) van storingsonderhoud, opstellen meerjarenonderhoudsbegroting (MJOP), uitvoeren en begeleiden van planmatig onderhoud, afsluiten en bewaken van onderhoudscontracten op prijs en kwaliteit, controleren van ontvangen facturen en afhandeling van schades.

Desgewenst levert Hoekstra Vastgoedbeheer de voorzitter van de ledenvergaderingen.

Een storing kunt u melden op telefoonnummer: 0513 – 438 300 – Van Wijnen onderhoud Noord,  24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Kleine defecten, zoals kapotte lampen graag melden aan de huismeester of via de VVE per email: vvebataviahaven@live.nl

Antwoorden op veelgestelde vragen:  https://www.batavia-haven.org/wp.batavia-haven.org/?p=584 

1 reactie op BEHEERDER

 1. Goedemiddag,
  Ik zou me graag aan willen melden voor een gezamenlijke onderhoud van mijn cv ketel.
  via de site zag ik dat er bij Veenstra verw een onderhoud mogelijk is.
  Kan ik mij daarvoor opgeven ?
  G.Wissink.
  Claerbeek 21
  0622488774

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *