ZONWERING

Mag ik zonneschermen of screens aanbrengen?

Het architectenbureau Krier en Kohl heeft voor het gebouw van Bataviahaven een type zonwering bepaald. Deze zonwering past volgens de architect het beste bij het gebouw. In dit document leest u waar de zonwering aan dient te voldoen:

MERK van stof: Swela

TYPE zonwering: (afhankelijk van de verdieping en type balkon)

0e – 1e etage: Markiezen

2e – 8e etage: Screens

Buitenterrassen op de diverse verdiepingen mogen worden uitgevoerd met een terrasoverkapping met het markiezendoek van het merk Swela in de kleur zoals aangegeven in de tekening en in onderstaande lijst.

De terrasoverkapping of serre-overkapping is een zonwering met zijgeleiding. In de zelfdragende, volledig gesloten kast zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast -in corrosiebestendig poedergelakt ge├źxtrudeerd aluminium- voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.

KLEUR dient volgens de geveltekeningen te zijn. Onder iedere gevel vindt u de kleur die voor de betreffende gevel van toepassing is. Hieronder staan de kleurnummers van respectievelijk de screens en de markiezen. Iedere kleur steen heeft zijn eigen kleur zonwering. Aangezien sommige woningen diverse kleuren baksteen hebben kan dus voorkomen dat u voor uw woning verschillende kleuren zonnewering dient te nemen.

Klik hier voor de Geveltekeningen:

Noordgevel

Westgevel

Zuidgevel

Zuidoostgevel

Groen:

71622, screens

34113, markiezen

Rood:

71619, screens

34138, markiezen

Blauw:

71611, screens

34131, markiezen

Voor vragen omtrent de zonwering kunt u terecht bij het bestuur.

1 reactie op ZONWERING

  1. Goedemiddag,

    Wij van het havenkantoor zijn zeer geïnteresseerd in deze optie. Bevelen jullie ook een bedrijf aan die deze zonneschermen specifiek maakt?

    Met vriendelijke groet,
    Sven Westerink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *