VERZEKERINGEN

Hoe kan ik de polis inzien of een schade melden?

Een schade aan de gemeenschappelijke gedeelten kunt u via Van der Linden Vastgoedmanagement claimen bij de opstal verzekering van de VVE.  Onder gemeenschappelijke gedeelten vallen ook de gevel en het glas in de gevel (ook van uw appartement of privé gedeelte).

Hieronder staan de polisbladen van de door de VVE afgesloten verzekeringen voor gebouwen (o.a. brand), glas, aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen:

   Polisbladen
   Voorwaarden

Welke verzekeringen lopen via de VvE en bij welke maatschappij?

De beheerder heeft in opdracht van het bestuur en de ALV verzekeringen afgesloten voor opstal (water-, storm-, brand- en ontploffingsschade) en wettelijke aansprakelijkheid. Ook het vensterglas in de gevel behoort tot de opstal en is verzekerd via de VVE. Zie voor uitgebreide omschrijving de polisbladen in de categorie verzekeringen in het archief van de leden sectie.

Let op: Een eventuele claim dient u in te dienen via onze beheerder (Van der Linden) en NIET zelf rechtstreeks bij de maatschappij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *