VERZEKERINGEN

Hoe kan ik de polis inzien of een schade melden?

Een schade aan de gemeenschappelijke gedeelten kunt u via Van der Linden Vastgoedmanagement claimen bij de opstal verzekering van de VVE.  Onder gemeenschappelijke gedeelten vallen ook de gevel en het glas in de gevel (ook van uw appartement of privé gedeelte).

Hieronder staan de polisbladen van de door de VVE afgesloten verzekeringen voor gebouwen (o.a. brand), glas, aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen:

   Polisbladen
   Voorwaarden

Welke verzekeringen lopen via de VvE en bij welke maatschappij?

De beheerder heeft in opdracht van het bestuur en de ALV verzekeringen afgesloten voor opstal (water-, storm-, brand- en ontploffingsschade) en wettelijke aansprakelijkheid. Ook het vensterglas in de gevel behoort tot de opstal en is verzekerd via de VVE.

Let op: eigenaarsbelang

Als u een luxe keuken heeft laten plaatsen, of een luxe badkamer en ook als u harde vloerbedekking (hout of steen) heeft laten leggen in uw appartement, dan valt dit niet standaard onder uw eigen inboedelverzekering.  U kunt dit zelf laten bijverzekeren via een zogenaamd eigenaarsbelang op uw inboedelverzekering. De uitbreidingen die de eigenaar zelf heeft laten aanbrengen vallen niet onder de standaard opstalverzekering van de VVE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *