STORING MELDEN

Hoe kan ik een storing of defect melden?

Een storing kunt u melden op de volgende manieren:

  • telefonisch bij onze servicenummer:  0513 – 438 300  (Van Wijnen Onderhoud – Noord)

Ook voor de speedgate van de parkeergarage kunt u storingen melden op bovenstaand nummer, er zal dan door onze storingsdienst contact worden gezocht met het bestuur om binnen enkele minuten te kijken of we het zelf kunnen resetten.  Het bestuur kan meer dan wat u zelf kunt doen met de resetschakelaar.  Als dat niet lukt, zetten we de poort open en uit.  In de tijd dat het DBS kost om aan te rijden, kunnen bewoners dan wel de parkeergarage in- en uitrijden.  Daarom niet zelf rechtstreeks DBS bellen, dan duurt het alleen maar langer en worden er mogelijk onnodige kosten gemaakt (indien we het zelf snel kunnen oplossen).

Liftstoringen, kunt u 24 uur per dag melden door te bellen naar KONE 0900-22 55 566 ook in het weekend en ’s nachts of gebruik de KONE Mobile app of deze link.  Er is met KONE een procedure afgesproken om loze meldingen en onnodige kosten te voorkomen.  Uitsluitend bij opsluiting in de liftkooi, kunt u de spreek/luisterverbinding gebruiken. Bij misbruik zullen de kosten worden doorbelast.

De VVE heeft een collectief contract bij RRS voor afvoer verstoppingen.  U kunt RRS direct benaderen en verwijzen naar het collective contract:  https://www.rrs.nl/riool-verstopt/lelystad/

De VVE heeft een collectief contract bij Feenstra voor het onderhoud van de CV installatie, in de woningen.  Deelname aan het collectieve contract is op vrijwillige basis. Informatie via het bestuur, aanmelden via beheerder.  Onderhoud per 24 maanden.  Storingsnummer Feenstra:  088 845 5000

Defecte lampen in de gemeenschappelijke ruimten kunt u doorgeven aan de huismeester of melden per e-mail bij de VVE via vvebataviahaven@live.nl

Via de VVE kunt u ook gratis nieuwe 40 Volt gloeilampen krijgen voor uw kelderberging, als deze defect zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *