NAAMPLAATJE

Hoe vraag ik een naamplaatje voor het bellentableau aan?

Naamplaatjes kunt u gratis aanvragen bij onze beheerder, Hoekstra Vastgoedbeheer. De naamplaatjes zijn gebonden aan een vaste kleurstelling, lettertype en formaat.  Dit is om een uniforme uitstraling te waarborgen.

Een aanvraagformulier kunt u hier downloaden:  https://www.batavia-haven.org/wp.batavia-haven.org/wp-content/uploads/2023/12/Opgave-naamplaatje-Batavia-Haven-blok-1.pdf

Je ontvangt dan per post een nieuw naamplaatje.  Je kunt dat zelf monteren.  Aan de BINNENZIJDE van de brievenbus zitten twee schroefjes (kruiskop) die kun je een slagje losdraaien (niet helemaal eruit) en dan kan je aan de buitenzijde het oude plaatje omhoogschuiven en eruit nemen.  Nieuwe plaatje erin laten zakken en de schroefjes aan de binnenzijde weer voorzichtig vastdraaien, niet te strak, want dan gaat het plaatje barsten.

1 reactie op NAAMPLAATJE

  1. Beste,

    Graag willen min vriendin en ik een nieuw naamplaatje voor onze brievenbus aangezien die van de vorige bewoonster er nog in zit.

    Onze namen zijn

    Roger Hijlaard & Ilse Jorink

    VOCweg 85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *