Blog onderhoudsoverzicht

Op deze pagina houdt het bestuur een overzicht bij van recente onderhoudsactiviteiten. Indien gewenst kunt u hier de status controleren van gemelde zaken.

De meest recente update staat bovenaan.

Nieuwe storing melden? 

service

Een storing kunt u doorgeven aan onze beheerder: Van der Linden Vastgoed Management, op telefoonnummer: 0320-227344 (liften, speedgate, etc.)

Kleine defecten, zoals kapotte lampen graag melden aan de huismeester, of via de VVE per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Als de ondergrondse afval container vol of defect is, kunt u zelf contact opnemen met HVC 0800-0700


 

26/11/2019 - In een groot deel van Lelystad zit zonder water. Dat komt door een leidingbreuk in een transportleiding, meldt waterbedrijf Vitens.  Veel inwoners hebben minder of helemaal geen waterdruk. Een transportleiding is een van de grotere en belangrijke leidingen in het hele waternet.  Vitens laat weten dat het probleem rond 10.45 uur opgelost zal zijn.


 

17/09/2017 - de lift in toren 3 is vast blijven staan op de 7de verdieping met de melding “out of service”. Het heeft even geduurd voordat een bewoner het storingsnummer van Van der Linden heeft gebeld om de storing te melden. Het storingsnummer is hierboven vermeld.  De monteur van KONE is zondag geweest en heeft geconstateerd dat de aandrijving defect is en vervangen moet worden. Hiervoor ontvangt het bestuur maandag een offerte en de nieuwe aandrijving wordt besteld.  De planning is dat de nieuwe aandrijving a.s. dinsdag 19-09-2017 wordt geplaatst, waarna de lift weer in bedrijf zal zijn.  Wij realiseren ons dat dit voor veel bewoners en bezoekers ongemak zal opleveren. Helaas kan dit niet (nog) sneller worden verholpen.


 

10/07/2017 - Feenstra is geweest voor het onderhoud op de installaties in de garage.


 

05/07/2017 - DBS is geweest voor het onderhoud aan de speedgate.


 

03/07/2017 - Kone is geweest voor de vervanging van de kooiverlichting door LED.


 

14/12/2016 - Instacom is geweest voor het onderhoud van de brandmeldcentrale.


 

12/12/2016 - Concept Elektro is geweest voor het contractonderhoud aan de verlichting.


 

25/01/2016 - Condair (Geveke) is geweest voor het onderhoud aan de ventilatie.


 

29/06/2016 - Firma Klaassen is geweest voor groot onderhoud aan de daktuin.


 

13/06/2016 - Concept Elektro is geweest voor installatie beveiligingscamera's.


 

15/03/2016 - Firma Verkaart is geweest voor het bevestiging buitenverlichting.


 

10/03/2016 - Condair is geweest voor reparatie regelkast ventilatie.


 

26/02/2016 - Firma Verkaart is geweest voor het bevestiging buitenverlichting.


 

15/01/2016 - Concept Elektro is geweest voor het contractonderhoud aan de verlichting.


 

14/01/2016 - DBS is geweest voor reparatie aan de speedgate.


 

08/01/2016 - Het thermisch blok in de schakelkast van Condair (Geveke) is vervangen. Na testen blijkt echter dat de stuwventilator nog steeds niet werkt als de installatie in laag- of hoog toeren wordt geschakeld.


 

13/12/2015 - De elektricien van Verkaart is ter plaatse geweest voor een opname voor een buitenlamp ter plaatse van de antiparkeerbeugel in de binnentuin bij de grote poort. Het is daar nu erg donker, bewoners hebben gevraagd om betere verlichting i.v.m. de veiligheid. Na de opname zullen materialen worden besteld en installatie worden ingepland.


 

09/12/2015 - Overleg bij Van Wijnen op kantoor in Lelystad over de diverse lekkages in het gebouw. Vanaf de oplevering zijn er diverse hardnekkig terugkerende lekkages. Samen met Van Wijnen probeert het bestuur van de VVE in samenwerking met Van der Linden Vastgoedbeheer en Amvest een stucturele en definitieve oplossing te vinden. Er is overeengekomen dat we eind 2015 een plan van aanpak van Van Wijnen zullen ontvangen.


 

03/12/2015 - Feenstra is geweest en de monteur heeft vastgesteld dat een thermisch relais defect is (waterschade). Onderdeel moet besteld worden en er komt een nieuwe afspraak voor reparatie. Eén stuwventilator werkt niet.


 

30/11/2015 - De schakelkast van Condair (Geveke) staat in storing. Daarom is de orange flitslamp in de garage actief. Een deel van de stuwventilatoren is uitgevallen. De oorzaak is een lekkage in de technische ruimte waar de stuurkast is geplaatst, tegen de buitengevel. Feenstra komt a.s. donderdag om de installatie te herstellen.


 

23/11/2015 - De speedgate is gerepareerd. DBS is maandagmiddag van 13:00 tot 14:30 bezig geweest met twee monteurs. De PLC die de sensor strip aanstuurt is vervangen en geprogrammeerd. Tevens is de bedrading in het scharnier van de inrit poort vervangen en algemeen onderhoud uitgevoerd.


 

21/11/2015 - De speedgate staat in storing. Is reeds doorgegeven aan DBS. De storing zal zo snel mogelijk worden opgelost. De poort is handmatig open gezet, zodat iedereen de parkeergarage wel veilig kan verlaten.


 

18/11/2015 - Vandaag is een pallet bakstenen bezorgd. Die zijn bestemd voor onderhoud aan ons gebouw. Het is de bedoeling om die binnen (droog) op te slaan en in voorraad te houden. Helaas kon de vrachtauto die niet op een andere plek neerzetten dan waar ze nu staan, i.v.m. de afmetingen van de poort en de lengte van de laadarm.  We begrijpen dat ze nu niet op de handigste plek staan, ze zullen zo spoedig mogelijk worden verplaatst.  Excuses voor de eventuele overlast en bedankt voor uw begrip. 


  

5/10/2015 - Schoonmaakwerkzaamheden van de galerij van de tweede etage zijn gestart. Alle bewoners zijn hierover geinformeerd via een brief. 


 

16/09/2015 - Door een storing bij energietransporteur TenneT heeft woensdagmorgen het grootste deel van Lelystad korte tijd zonder elektriciteit gezeten. De storing ontstond volgens TenneT om 12 minuten over 9 in een transformatorhuis tussen Harderwijk en Lelystad. Omdat een reserve-transformator automatisch inschakelde, kwam de toevoer van stroom binnen enkele minuten weer op gang. Onze speedgate, liften en (pomp)installaties zijn 5 minuten buiten werking geweest.


 

 

07/09/2015 - firma Van Cleef is geweest voor de definitieve reparatie aan de grote poort. Slotplaat is vervangen en de schacht van de grondpin is vastgezet met een nieuwe bout. Poort is weer solide en sluit goed. Kleine poort is gesmeerd, was vorige keer reeds nagekeken en in orde bevonden. (update van 03/09/2015)


  

07/09/2015 - fontein in de binnentuin. Sproeier defect, water afgesloten. De defecte sproeier zal worden vervangen door hovenier Claassen.


  

04/09/2015 -  firma Instacom voor periodiek onderhoud brandmeldcentrale (BMC) en testen alle sensors. Twee accu's vervangen. 


 

04/09/2015 - firma Feenstra/Condair(voorheen Geveke) - Calibratie uitgevoerd aan CO/LPG systeem, onderhoud en controle aan ventilatiesysteem, vervangen UPS en vervangen ventilator schakelkast. Veertien stuks CO sensor vervangen i.v.m. veroudering (afwijkende calibratie vorige keer). Drie stuks LPG sensor vervangen i.v.m. afwijkende calibratiewaarde. UPS vervangen naar aanleiding vorig storingsbezoek. Kastventilator defect gemeld bij laatste onderhoud.


 

03/09/2015 - firma Van Cleef is geweest voor onderhoud aan de grote poort. Twee nieuwe onderdelen zullen worden besteld en binnen twee weken worden vervangen. De bedoeling is om de poort weer solide te laten maken. Ook is de kleine poort gecontroleerd.


 

03/09/2015 - firma Klaassen is de gehele dag geweest met drie hoveniers voor het periodiek tuinonderhoud. Het gazon is gemaaid, in de perken is geschoffeld en afgeharkt, sedum op het parkeerdak is afgemaaid en tegels zijn behandeld tegen mos en algen aangroei (zeer glad als het nat is). Tevens zijn bladeren en rommel met een blazer verzameld en afgevoerd. Tenslotte is ook de paal in de tuin met licht bij de trap weer rechtgezet en opnieuw bevestigd.


 

03/09/2015 - overzicht gestart

 

 

Information about this website in English

 

This website is about the apartment complex at the Bataviahaven in Lelystad, Netherlands. The intended audience for this website are the people that live here.

If you came here from a search engine then you may have been looking for one of the following instead:

    • Something to eat or drink? Look here:
    • Naupar, booking ships for group events and parties (also available in English and German language), look here:  http://www.naupar.com/

 

Some parts of this website are private and only open to owners of an apartment with a userid/password. But feel free to look around in the public part of this website if you like.

Visitors are always welcome in Bataviahaven!